Beckissss

Alla inlägg under augusti 2012

Av Beckis - 19 augusti 2012 14:03

Ja nu sitter jag äntligen och lägger upp bilderna på datorn, eller jag har inte lagt upp dom än distraheras av desrassi :) älskar den serien!! men nu ska jag iaf försöka att lägga in dem!!  


Har nyss varit ute och plockat jordgubbar, var ganska mycket men det är snart slut :( älskar jordgubbar!! men det är jag nog inte ensam om ? :p jaja.. tog lite bilder då oxå!!

Men bilderna kommer snart upp! :)

                                            Så sant!!  


Puss och kram

              // Beckisss<3

Av Beckis - 19 augusti 2012 10:26

NU är det bara en vecka kvar tills vi börjar skolan.. känns jobbigt att kliva upp!! 

Har nyss vaknat och är inte så trött idag, har sovit tunr 11 timmar i natt.. men det behövdes tror jag :P hihi.. Ja idag vet man aldrig vad som händer, blir nog en lung dag!! ska försöka att lägga upp bilder idag med, för orkade inte igår kväll, var så sjukt trött!! ajja.. Men hörs senare!!

 



Puss och kram

              // Beckisss<3

Av Beckis - 18 augusti 2012 20:56

Det har varit en rolig dag idag, vaknade klockan 6 klev upp duschade, väkte bror åt lite.. momma kom vi for till ottsjön :) vi åt lite mer.. sedan så begav vi oss mot frösön för att gratta min morbro :) var jätte kul!! var där  åt tårta :) pratade for hem :) och nu är vi hemma :D gud vilken kul dag, kort sammanfattning!!! MEn det har varit en rolig dag, mycke skratt och  tok :D haha, kort inlägg nu, kommer upp bilder sedan tror jag, för nu ska jag kolla på film :D !!


Puss och kram

              // Beckisss<3

Av Beckis - 17 augusti 2012 20:58

Idag har jag inte gjort så mkt heller,  har spelat fotboll och bara njutit har varit och badat med två saknade personer med ;) var ju härligt tyckte iaf jag :P menmen, sedan for vi hem och så spelade jag och bror fotboll igen :P är ju kul!! sedan så åt i middag och sedan for vi till M och D :) och nu ligger jag här och lyssnar på musik :) Har inte orkat lägga över några bilder än, men jag har ju två dagar på mig innan veckan är slut :P hihi, kanske tom kommer fler bilder :D jaja..

Ha en forsatt bra kväll!!


Puss och  kram

               //Beckisss<3


Av Beckis - 16 augusti 2012 23:58

Det är ju konstigt att sommaren kommer nu, här har man gått och väntat på den hela lovet och du den sista veckan kommer den :( inte kul, men det är ju skönt att man få ha lite värme iaf :) idag så har jag varit ute hela tiden, har solat och spelat fotboll med bror :) var kul!! och nu sitter jag och funderar på att kankse gå och lägga mig!! ska kankse inte sova borthela dagen imorron med, fördet kan man säaga att jag gjorde idag!! :P hihih


Jaja, blir ett kort inlägg ikv, men ha en bra natt, för det ska jag ha!!

Zzzz


Puss och kram

              // Beckisss<3

Av Beckis - 15 augusti 2012 23:32

Ja denna dag är nog denbästa på hela lovet! har träffat personen som är så under bar, den person som får mig att le, den som gör mig så jag mår bra!! älskar denna person så himla mycket!! går inte förklara med ord hur  mycket hon betyder för mig, fast vi inte träffas lika mycket som vi gjorde förut så då vi träffas så känns det som  vi aldrig har varit i från varandra!! det är sånt som kallas äkta vänskap!! <3 VI satt mest och pratade om allt och ingenting!! så ska evetuellt till henne på novemberlover!! är ju bara 11 veckor :P känns ju inte länge alls!! hihi jaja

då hon hade farit så åt vi middag och sedan så gick jag ut och gick med prinsen king!! kul de, lekte och hade kul, sedan var jag med jossan, cyklade och tokade oss.. haah, galet kul!! och nu har jag städat i hop i mitt rum så jag kan damsuga i morgon!! :) härligt de, imorgon blir nog en lung dag!! lite lek med kingen kankse!! :) har haft en helt perfekt dag!! började bra och slutade bra!! :)

Har knäppt ett par bilder men har inte lagt in dom på datorn så ska försöka göra det i slutet att veckan :D


Älskar bara personer som är värd att bli älskad!!!


Puss och kram

              // Beckisss<3

Av Beckis - 12 augusti 2012 21:54

Gud vilken toppen helg detta har varit!! har ju varit i föllinge och varit på brolle!! gud vad kul de va, fick ju träffa en person som jag inte har träffat typ på två år!! var så sjukt kul!! visst har man träffat henne en snabbing men det är ju inte samma sak :P jaja, for ju dit i går och sov där tills idag!! åt glillat och åkte raggarbil!! skoj de :) sedan blev bara mer skoj!! här kommer det bilder och några vidio klipp, inte dom bästa men var svår att få det bra med min kamera!!

         


 
 
 
 
 
  Hoppas ni oxå har haft en bra helg, jag har iaf haft en toppen helg med mycket skratt och prat!!


Puss och kram

                // Beckisss<3

Av Beckis - 11 augusti 2012 10:45

Ja då har man vaknat och ska snart gå och fixa sig för ikv, för vi åker ju snart!! :D ska bli kul!! Hoppas bara det blir bra väder vill inte ha ngt regn på mig ikv... Huvva en dag utan regn TACK!!! Jaja, hoppas det blir mkt skratt och möter nya människor!! Hörs i morgon för nu ska jag görai ordning mig och packa lite saker!! 



 

Puss och kram

       // Beckisss<3 


Presentation


Hej, välkommen till min blogg!
Här får ni läsa om min vardag vad som händer där. Hoppas ni stannar kvar och läser, bilder kommer lite då&då :)
Stanna kvar och njut") pusspuss

blogresponse

Bilder

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Klocka

Tidigare år

Omröstning

Vilken mobil är mest värd att köpa?
 I Phone 5
 Samsung Galaxy s3

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Gästbok

Fråga mig

25 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards